Лариса Оленикоф - Blonde Gypsy

Бев пријатно изненадена кога го открив овој скриен дијамант низ планинскиот Балкан. Одлучив да останам тука цел месец и бев инспирирана да пишувам многу за мојот блог. Денес имаме успешна соработка со Хотел Монтана за моите авантуристички групи и за развој на туризмот.

Лариса Олеников