Прослави во Крушево

Најдобрите моменти од вашиот живот се безбедни во наши раце. Ние ќе осигураме да можете да уживате најмногу во нив.

 • Wedding Decoration
 • Wedding Restaurnat
 • Traditional Food Choices
 • Small Family Celebration Setup
 • Cocktail Buffet
 • Restaurant
Hotel Room in Krusevo
Сместување

Можеме да сместиме до 170 гости и за најголемите прослави што би можеле да ги испланирате. Можете да планирате да останете доцна во ноќта.

Traditional Krusevo Food
Избор на храна

Голем избор на храна за секаков момент. Изненадете ги вашите гости со храна што никогаш не ја пробале. 

Pub in Hotel Montana
Голем избор на простории

Во нашиот хотел нема недостиг на простор. Разгледајте ја големата селекција на простории каде што може да го уживате Вашиот посебен момент. 

Restaurant
Restaurant

Our restaurant can accommodate up to 300 people 

Ја разбираме важноста на вашите специјални моменти. Многу луѓе до сега ни ги довериле нивните прослави. Секогаш даваме се од себе за да се максимизира нивното искуство.  

Дозволете ни да ви помогнеме со организирањето на вашиот посебен ден. Дали е тоа свадба, роденден, бизнис прослава или било каков друг важен момент. Ова е листа на услуги каде што можеме да Ви помогнеме:

 • во избор на најдобриот простор од нашиот хотел
 • во сместување на сите ваши гости
 • во избор на вистинското мени
 • во огранизација на логистика за патувањата на вашите гости
 • со изборот на декоратор
 • посебна торта? Ние можеме да се погрижиме за тоа
 • организација на посета на околните знаменитости за вашите гости

Прослави кои што го имаме организирано

Во нашето постоење Хотел Монтана се гордее со многубројни успешно организирани прослави како:

 • свадби и родендени
 • родендени на успешни фирми од Македонија
 • коктели за национални празници
 • коктел забави за промоции на производи и услуги
 • прослави за матури за ученици од Крушево
 • концерти за специјални прилики

Коктел за национални прослави

Големината и искусниот тим што го имаме ни дозволуваат да бидеме што е можно повеќе флексибилни. Исто така соработуваме со разни други добавувачи на услуги. Вашиот посебен настан може да се збогати со:

 • музичка група по ваш избор и музички вкус
 • декоратор кој ќе додаде повеќе бои на вашиот настан
 • светлосни ефекти и други ефекти
 • DJ ако се работи за таков тип на забава
 • печатница за вашите покани и други печатени материјали

Ако Вашите гости никогаш не го посетиле нашето мало гратче Крушево, ќе бидат изненадени од неговата убавина и можностите за забава. Можеме да организираме разни активности за Вашите гости. Тоа може да бидат кратки прошетки, планинарење, возење велосипеди. Дури и тандем параглајдинг за оние похрабри гости. Можеме да се осигуриме дека Вашите гости никогаш нема да го заборават Вашиот настан.