Храна

Веб страни кои што се однесуваат на услуги кои што вклучуваат храна на било кој начин.

Организирање на бизнис настани

Large Meeting Area in Hotel Montana

Нашиот Хотел Монтана е идеална локација за Вашите бизнис настани. Лоциран е на тивка локација, на врв на нашето мало Крушево. Имате одвоен пат кој што води до нашиот хотел, одвојувајќи го од остатокот од градот. Хотелот самиот по себе е огромен. Нуди мноштво простории за избор каде можете да ги одржувате Вашите бизнис настани. Имаме одлична услуга, персонал секогаш тука за Вашите потреби. Нашиот хотел е исто така опремен со супер брза Wi-Fi конекција. Одредени локации се покриени со AC Wi-Fi тип на конекција.

Прослави во Крушево

Wedding Decoration

Ја разбираме важноста на вашите специјални моменти. Многу луѓе до сега ни ги довериле нивните прослави. Секогаш даваме се од себе за да се максимизира нивното искуство.  

Дозволете ни да ви помогнеме со организирањето на вашиот посебен ден. Дали е тоа свадба, роденден, бизнис прослава или било каков друг важен момент. Ова е листа на услуги каде што можеме да Ви помогнеме: