Добредојдовте во Хотел Монтана

1
min read
A- A+
read
Pub Summer Terrace

Летна тераса како дел од барот

Hotel Montana Entrance
Congress Hall
Traditional Food

Добредојдовте на нашата нова веб страна. Ја дизајниравме на тој начин да може најдобро да го рефлектира нашиот хотел и нашите напори да ви овозможиме пријатно искуство во Хотелот Монтана.

Разбираме дека присуството онлајн е клуч до успехот, па затоа вложивме многу труд и ресурси во градењето на оваа атрактивна веб страна. На оваа веб страна ќе можете да ги најдете сите вообичаени информации како слики од нашите соби, јавни површини, слики од храна инт. Покрај ова исто така можете да го најдете и нашиот формулар за резервирање, каде можете да ги пребарате сите слободни соби според вашите потреби и ако се одлучите, да резервирате директно кај нас. 

Нашата веб страна е дизајнирана да овозможи одлично искуство на секој уред. Оваа способност се вика чувствителен дизајн во светот на веб дизајнот. Нашите статистики покажуваат дека повеќе од 50% од посетителите ја гледаат страната преку некој мобилен уред, заради што решивме да вложиме повеќе за да биде атрактивна на секој вид на уред. 

Друга одлика на нашата веб страна е продукт ориентираноста. Од време на време ќе има нови продукти во форма на пакети што им нудат поголема вредност на нашите потенцијални гости. 

Исто така редовно ќе објавуваме артикли за настаните што се случуваат во и околу нашиот хотел за да можете да го следите нашиот развој низ времето. Можеби некогаш ќе објавиме нешто за настан што се случува во околината, секако со дозвола на организаторот или понекогаш некој нов рецепт што ќе стигне до нас, или некој нов развиток од нашата околина.

Затоа следете не.